Mindent-bele:-)

Minden ami közélet + minden más!

MENÜ

Ilyen az igazi spanyol focistabarátnő! Szétdurranó mellek, nagy fenék, szexis test! Fotókkal! (foci24.net)

Ilyen az igazi spanyol focistabarátnő! Szétdurranó mellek, nagy fenék, szexis test! A gyönyörű Paola Corvea a spanyol Maxim Magazinban mutatta meg kivételes bájait! Érdemes lesz ezekre a fotókra is rápillantania! Nézzenképeket a lányról! Íme! (foci24 com - Fedor János

 

Biros és Kiss egy évet kihagy a pólóválogatottban (origo.hu)

Biros Péter és Kiss Gergely, az egyformán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó 2010-ben nem szerepel a címét a tavalyi, pekingi ötkarikás játékokon megvédő válogatottban, így egyikük sem lesz ott a jövő esztendei Eb-n.

 

Megbüntette az UEFA a Lokit (Pepsifoci.hu)

Megbüntette az Európai Labdarúgó Szövetség a DVSC-TEVA együttesét. A hajdúságiak drukkerei még a Kalmar elleni selejtezőn használtak petárdákat, amiért 3000 eurót köteles fizetni a magyar bajnok.

 

Varga: Lettek volna kedvezőbb ellenfelek (Sport Híradó) 
Varga József, a Debrecen középpályása nyilatkozott a sporthirado.hu-nak; Bajnokok Ligájáról, nehéz sorsolásról, hírnévről és nem utolsó sorban tetoválásokról! A 21 éves futballista elárulta, szerencsésebb sorsolást is kaphatott volna a Loki, de szerinte így sem lehetetlen a pontszerzés

 

Két hét múlva dől el a Renault sorsa (vezess.hu) 
Ha a vizsgálatok eredményt hoznak, a Renault szeptember 21-én állhat a Motorsport Világtanács elé a szingapúri bundaügyben.

 

F1: Míg van rá matematikai esélye, Hamilton küzd a vb-címért (A5.hu) 
A 45 pontos hátrányban lévő Lewis Hamilton minimális esélyei ellenére sem tett még le a világbajnoki címvédésről, és Monzában győzelemmel szeretné kicsikarni, hogy ne vesszen el számára végleg a remény.

 

Alonso sem tudja, hol vezet 2010-ben (vezess.hu) 
Bár már jó ideje "kész tény", hogy Fernando Alonso 2010-ben a Ferrarinál folytatja, a versenyző azt állítja, hogy még ő sem tudja, mi vár rá jövőre. Egy biztos: bajnok akar lenni megint.

 

Pro és Kontra - Indianapolis (MotoGPhirek.hu) 
Rossi és Pedrosa bukta, Lorenzo győzelem, Angelis és Hayden meglepetés, jó Talmácsi kezdés, aztán visszacsúszás...avagy ez történt Indianapolsiban. Íme, ahogyan mi láttuk.

 

Ár-érték és tigrisorr - Kia Cee'd facelift menetpróba (origo.hu) 
A hétéves garanciájáról elhíresült alsó-középkategóriás Kia Cee'd új külsőt, start-stop rendszert, kényelmesebb hangolású futóművet, és fejlettebb 1,6-os dízelmotort kapott, az 1,4-esből pedig letagadtak pár lóerőt, hogy kisebb legyen az adóteher. Kategóriája egyik legjobb vételét Ausztriában próbáltuk.







Hírek

  • Üdvözlet!
    2009-09-03 13:03:27

    Üdvözlünk minden látogatót itt a megújúlt közéleti hírportálunkon.

    A honlap jelen pillanatban is üzemel. Ha valamilyen probléma merülne fel

    akkor a következő e-mail címen érik el a szerkesztőséget.

    gabeszo44@freemail.hu

Szavazás

Tetszik-e az oldal és témája?
Nagyon rossz
Rossz
Elmegy
Nagyon jó
Asztali nézet